JP EN

 

Philosophy

 

Path 2

 

sr02

 

In 'Void in a Forest', the stairs in the agora connect the main moving route with the agora.

Residents would feel and enjoy the space of agora when they go up and down the stair.

 

The stair is painted in white,this is the same color of the walls of the agora.

The image is that the spaces of stairs would be blended in the space of the agora.

 

The corridors are connected with the stairs and agoras so that the space of path brought in from outside would relate to the corridors.

The color and the materials of the corridors and the stairs are similar to that of natural slate of the agora, continuity of spaces between stairs and corridors is intended.

 

In the symbolic spaces of the stair, the landings are arc-shaped.

One would enjoy the views while going up and down the stair by the centripetal arc-shaped landings.

 

From the stair, one would be able to see not only the bamboos in the agora but also the magnificent nature in the large park nearby.

When designing apartments, YDS Architects always questioning the relationship between nature and architecture.

 

>Path 3

 

Copyright Yoshitaka Uchino & YDS Architects Co.,Ltd. All rights reserved.