JP EN

 

Philosophy

 

MA:Void 7

 

hsmtv02

 

MA space would be created in a renovation project.

YDS Architects intends to create MA space which evoke various image of time and space by the collision between old space and new space.

 

In 'FRAME' ,new bookshelves are inserted into the old wooden frames.

One would feel MA space in this old and new materials and spaces.

YDS Architects intended to feel MA space in the newly designed space.

 

The void in the white bookshelves is the access to the rooms which were built in this renovation.

No doors being in this access, the bookshelves and these wooden frames softly articulate spaces.

 

When you go through the bookshelf into rooms,the bookshelf which cut out for the access appears.

There are null space of bookshelves and wooden frames between rooms.

 

The small spaces where one would feel infinite vastness has come into being.

 

Copyright Yoshitaka Uchino & YDS Architects Co.,Ltd. All rights reserved.